De omgeving

Het appartement met zicht op zee in Oostende bevindt zich op de 5de verdieping van de standingvolle residentie Sun Valley op het meest gegeerde stukje Zeedijk van Oostende: het autovrije gedeelte met het breedste strand en de ruimste keuze aan winkels/horecazaken. Het is de place to be voor activiteiten als kerstboomverbrandingen, kermissen en markten.

Je stapt buiten en hebt onmiddellijk toegang tot het bewaakte strand. Hier vind je sinds kort ook het splinternieuwe speeltuintje, volledig geïnspireerd op het pas gerenoveerde zeiljacht Mercator.

Vanuit het appartement geniet je van een majestueus, 7 meter breed zicht op zee, de dijk en het strand.

HORECA & WINKELS

Het appartement biedt dankzij zijn perfecte ligging een ruime keuze uit lokale restaurants, theehuizen en cafés. In de nabije omgeving zijn er meerdere winkels (Diema’s is de beste bakker in de wijde omgeving) en supermarkten (Spar, Delhaize). In het centrum van Oostende zijn de winkels dagelijks open, dus kan er naar hartenlust geshopt worden.

BIOSCOOP

Kinepolis Oostende, op een dikke 10 minuten wandelen van C-VIEW, is de jongste en meest moderne telg van de Kinepolis-keten. Deze bioscoop beschikt over 8 zalen met een capaciteit van 1752 stoelen en vertoont de nieuwste films.

INDOOR ZWEMMEN

Een naaste buur van C-VIEW is het indoor zwemparadijs van vakantieclub Vayamundo op de Zeedijk 290-330. De watertemperatuur biedt het ideale compromis voor zowel de watertrapper als de baantjestrekker. Mag het nog een graadje warmer? Installeer je in een van de relaxerende whirlpools. Wie van actie houdt, kan zijn energie kwijt in de wildwaterbaan en de kleinsten zijn niet weg te slaan uit het warme plonsbad. Door de tropische omgevingstemperatuur is het hier ook voor niet-zwemmers aangenaam vertoeven. Een toegangsticket kost maar 3,5 euro.

EVENEMENTEN

In de Stad aan Zee is het altijd genieten. Maar vooral tijdens de vakantieperiodes is Oostende een bruisende stad. Er valt van alles te beleven, wat voor de nodige sfeer zorgt voor groot én klein. Datumgebonden activiteiten kan je terugvinden op de sites Visitoostende, Uit in Vlaanderen, Wat te Doen en Uit met vlieg.

BEZIENSWAARDIGHEDEN

Oostende heeft ook tal van bezienswaardigheden die de moeite waard zijn, zoals de Venetiaanse gaanderijen, de Japanse tuin, het Noordzeeaquarium, Casino Kursaal, Fort Napoleon, MU. Zee Kunstmuseum aan Zee, Zeilschip Mercator

En nog veel, veel meer op www.visitoostende.be

OPENBAAR VERVOER

De kusttram stopt op 300 meter van het appartement. Het station van Oostende ligt slechts enkele tramhaltes verder.

Neem contact met ons op